Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Iulian Bereș

 

A avut primul contact cu orga de la tatăl său, organist și cantor, în perioada gimnaziului. Mai apoi a studiat muzică liturgică și orgă, în Galați, cu pr. Cristian Dumea, în paralel studiind și pianul la Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” la clasa prof. Giurea Diana-Andreea.

Este câștigătorul premiului I al Concursului Internațional de Interpretare Muzicală „Miniatura Romantică”, ediția XXIV.

Din anul 2021 studiază orga la Universitatea Națională de Muzică din București la clasa Conf. Univ. Dr. Dan Racoveanu.

A susținut numeroase concerte în Galați, București, Brașov, Iași, Oradea, Timișoara, atât ca solist, cât și parte din Ansamblul Vocal-Instrumental „Vox Caelestis”, împreună cu organistul Ioan Paul Păuleț și soprana Dumea Anca Cecilia.

În perioada 2017-2021 a fost organistul principal al Bisericii Romano-Catolice „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Galați iar în prezent este organistul principal al Bisericii Franceze din București, „Sacré Coeur” și organist la Catedrala Sf. Iosif din București.

Îl pasionează peisajele, drumețiile, eseistica și psihologia.

Iulian Bereș

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Organizatori

logo arhiepiscopia romano catolica bucuresti
logo asociatia enarmonia

Parteneri

logo institutul polonez bucuresti logo institutul linszt centrul cultural maghiar bucuresti logo universitatea nationala de muzica bucuresti logo filarmonica george enescu bucuresti logo centrul national de arta tinerimea romana logo orchestrele si corurile radio romania logo biserica lutherana luterana confesiune anglicana bucuresti logo biserica franceza bucuresti sacre coeur parohia logo biserica italiana bucuresti logo biserica anglicana bucuresti logo asociatia vox medicalis pentru excelenta in arta si medicina bucuresti logo pro contemporania logo kultur banat logo the culture club logo signis romania

Parteneri media

logo angelus tv logo radio clasic logo radio romania muzical logo radio romania cultural logo radio ercis fm