Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Victoria Cioacă

 

Este de profesie inginer geodez, iar în timpul liber, muzician. De origine este din Câmpulung Muscel, Argeș. A urmat profilul de matematică informatică, științele exacte fiind o pasiune pentru ea.

Începe să pășească în muzică încă din liceu, când primește primele ore de pian, ca mai apoi să continue să acompanieze la biserică, atât în Câmpulung, cât și în București. Odată ajunsă în București, în anul III de facultate se alătură Corului Vox Medicalis ca altistă, ca și, mai târziu, Corului Solemnis, dar și altor grupuri vocale.

În 2021 își face debutul ca dirijor secund în ansamblul Solemnis, iar în 2022 susține prima repetiție alături de Vox Medicalis în calitate de dirijor stagiar. Astfel, a condus cele două ansambluri în concerte, slujbe și festivaluri la Biserica Delea Nouă Calist, Muzeul Național al Satului, Biserica Anglicană, Catedrala Sfântul Iosif (în cadrul Festivalului Internațional de Orgă Cantus Ecclesiae). A avut ocazia să dirijeze și peste hotare în Grecia (Festivalul Internațional Kifissia Trovatori, Atena), Austria (Evangelische Pauluskirche, Viena) și Germania (München, Ingolstadt, Landshut).

Victoria Cioacă

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Organizatori

logo arhiepiscopia romano catolica bucuresti
logo asociatia enarmonia

Parteneri

logo institutul polonez bucuresti logo institutul linszt centrul cultural maghiar bucuresti logo universitatea nationala de muzica bucuresti logo filarmonica george enescu bucuresti logo centrul national de arta tinerimea romana logo orchestrele si corurile radio romania logo biserica lutherana luterana confesiune anglicana bucuresti logo biserica franceza bucuresti sacre coeur parohia logo biserica italiana bucuresti logo biserica anglicana bucuresti logo asociatia vox medicalis pentru excelenta in arta si medicina bucuresti logo pro contemporania logo kultur banat logo the culture club logo signis romania

Parteneri media

logo angelus tv logo radio clasic logo radio romania muzical logo radio romania cultural logo radio ercis fm