Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Török Orsolya-Borbála

 

S-a născut la data de 1 martie 1996 și cântă de la o vârstă fragedă. Pregătirea sa în arta muzicală a început în anul 2011, alături de prima ei profesoară de muzică vocală clasică, Magdalena Suciu.

În anul 2021 a absolvit programul de studii masterale în cadrul Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Muzică, la specializarea „Stil și performanță în interpretare instrumentală și vocală”, la clasa lect. univ. dr. Mihaela Buhaiciuc și lect. univ. dr. Cristina Radu-Giurgiu.

Repertoriul ei este alcătuit dintr-o varietate de genuri muzicale, pornind de la lied, oratoriu până la operă, operetă și musical.

A participat la cursuri de măiestrie vocală susținute de Georgeta Stoleriu, Mihaela Buhaiciuc, Liliana Bizineche, Temesi Mária, Halmai Katalin, Valentin Lanzrein.

În prezent este cantorul Bisericii Romano-Catolice Sf. Apostoli Petru și Paul din Brașov.

Török Orsolya-Borbála

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Organizatori

logo arhiepiscopia romano catolica bucuresti
logo asociatia enarmonia

Parteneri

logo institutul polonez bucuresti logo institutul linszt centrul cultural maghiar bucuresti logo universitatea nationala de muzica bucuresti logo filarmonica george enescu bucuresti logo centrul national de arta tinerimea romana logo orchestrele si corurile radio romania logo biserica lutherana luterana confesiune anglicana bucuresti logo biserica franceza bucuresti sacre coeur parohia logo biserica italiana bucuresti logo biserica anglicana bucuresti logo asociatia vox medicalis pentru excelenta in arta si medicina bucuresti logo pro contemporania logo kultur banat logo the culture club logo signis romania

Parteneri media

logo angelus tv logo radio clasic logo radio romania muzical logo radio romania cultural logo radio ercis fm