Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Tabita Mateiu

 

Originar din Brașov, este cel mai nou co-dirijor și șef al partidei alto al Corului Vox Medicalis. Născută în 1980, a absolvit Facultatea de Muzică a Universității Brașov, studii completate ulterior cu un Master în Dirijat Coral Academic la Conservatorul Bucureștean. A participat la proiectul „De la ucenicie la măiestrie în arta dirijorală” în cadrul căruia a condus Corul Operei Naționale București sub îndrumarea Maeștrilor Stelian Olariu și Mihail Diaconescu, obținând Premiul I la concursul de final.

A activat ca artist liric și dirijor de ansambluri în formații de renume din țară și peste ocean precum Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin (7 ani), unde a ocupat și postul de șef a partidei alto, sau Atlanta Master Chorale (Atlanta, SUA). Actualmente este artist liric în Corul Academic Radio dirijat de Ciprian Țuțu.

Tabita Mateiu a fost decorată de către Președintele Traian Băsescu cu medalia „Meritul Cultural”, Clasa a III-a, Categoria „Artele Spectacolului”.

Tabita Mateiu

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Organizatori

logo arhiepiscopia romano catolica bucuresti
logo asociatia enarmonia

Parteneri

logo institutul polonez bucuresti logo institutul linszt centrul cultural maghiar bucuresti logo universitatea nationala de muzica bucuresti logo filarmonica george enescu bucuresti logo centrul national de arta tinerimea romana logo orchestrele si corurile radio romania logo biserica lutherana luterana confesiune anglicana bucuresti logo biserica franceza bucuresti sacre coeur parohia logo biserica italiana bucuresti logo biserica anglicana bucuresti logo asociatia vox medicalis pentru excelenta in arta si medicina bucuresti logo pro contemporania logo kultur banat logo the culture club logo signis romania

Parteneri media

logo angelus tv logo radio clasic logo radio romania muzical logo radio romania cultural logo radio ercis fm