Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Maria-Luisa Andrici

 

S-a născut la data de 14 octombrie 1999, în localitatea Verona din Italia. A absolvit Colegiul Național de Arte „Octav Bancilă” din Iași, clasa de pian, prof. Alexa Claudia.

A început studiul pianului la vârsta de 5 ani, un an mai târziu câștigând premiul I la categoria ei de vârstă, în cadrul Concursului National de Interpretare Instrumentală „Carl Czerni” din Piatra Neamț.

Drumul său muzical a continuat să se contureze printr-o pregătire continuă și prin participarea la olimpiade, masterclass-uri, concursuri și festivaluri atât naționale cât și internaționale.

În vara anului 2022 a absolvit studiile de licență în cadrul „Universității Naționale de Muzică București”, specializare orgă, sub îndrumarea domnului profesor Dan Racoveanu.

Pe parcursul celor patru ani de studenție a susținut concerte de orgă, iar în anul 2020 a fost laureată a Concursului Național de Interpretare „Ada Ulubeanu”.

În toamna anului 2021, a susținut un concert de orgă în Catedrala Sfântul Iosif din București, In Memoriam părintelui Iosif Andrici. În perioada 16-18 mai 2022, a participat la Masterclass-ul susținut de organistul Jean-Baptiste Robin în cadrul Festivalului Internațional de Orgă „Cantus Ecclesiae” ediția a II-a.

Din luna septembrie 2022 este studentă a Conservatorului din Lugano (Elveția) unde urmează cursul „Master of Arts in Music Perfomance” sub îndrumarea domnului profesor Stefano Molardi.

Dincolo de pregătirea muzicală, Maria Luisa a dorit încă de mică să pună talentul ei în slujba oamenilor. Este una dintre promotoarele proiectului „Să dăruim iubire”, implementat în anul 2009 cu scopul de a veni în sprijinul copiilor din deșertul Chalbi, Kenya. Pentru a face cunoscută cauza acestor copii și pentru a-i ajuta, a susținut numeroase evenimente, recitaluri, turnee și concerte vocale și instrumentale în țară și în alte părți ale lumii.

Maria-Luisa Andrici

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Organizatori

logo arhiepiscopia romano catolica bucuresti
logo asociatia enarmonia

Parteneri

logo institutul polonez bucuresti logo institutul linszt centrul cultural maghiar bucuresti logo universitatea nationala de muzica bucuresti logo filarmonica george enescu bucuresti logo centrul national de arta tinerimea romana logo orchestrele si corurile radio romania logo biserica lutherana luterana confesiune anglicana bucuresti logo biserica franceza bucuresti sacre coeur parohia logo biserica italiana bucuresti logo biserica anglicana bucuresti logo asociatia vox medicalis pentru excelenta in arta si medicina bucuresti logo pro contemporania logo kultur banat logo the culture club logo signis romania

Parteneri media

logo angelus tv logo radio clasic logo radio romania muzical logo radio romania cultural logo radio ercis fm