Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Ioan Paul Păuleț

 

Este absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, la clasa conf. univ. dr. Dan Racoveanu. În prezent este organist și dirijor la Biserica „Sf. Tereza”, București, ocupându-se de viața muzicală a bisericii, organizând frecvent concerte.

A susținut concerte de orgă, concerte vocal-instrumentale, de muzică de cameră și ansamblu mic în cadrul Universității.

De asemenea, a susținut numeroase concerte și recitaluri în București, Gura Humorului, Timișoara, Oradea, Iași, dar și în afara țării.

A participat la Festivalul de Muzica Sacră belgiană, desfășurat la București în 2017, susținând concerte la Catedrala „Sfântul Iosif”, Biserica „Sfânta Tereza a Pruncului Isus”, precum și la Ateneul Român din București.

Ioan Paul Păuleț

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Organizatori

logo arhiepiscopia romano catolica bucuresti
logo asociatia enarmonia

Parteneri

logo institutul polonez bucuresti logo institutul linszt centrul cultural maghiar bucuresti logo universitatea nationala de muzica bucuresti logo filarmonica george enescu bucuresti logo centrul national de arta tinerimea romana logo orchestrele si corurile radio romania logo biserica lutherana luterana confesiune anglicana bucuresti logo biserica franceza bucuresti sacre coeur parohia logo biserica italiana bucuresti logo biserica anglicana bucuresti logo asociatia vox medicalis pentru excelenta in arta si medicina bucuresti logo pro contemporania logo kultur banat logo the culture club logo signis romania

Parteneri media

logo angelus tv logo radio clasic logo radio romania muzical logo radio romania cultural logo radio ercis fm