Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Geanina Sălăgean

 

A început studiul muzicii la vârsta de 7 ani la Colegiului Național de Arte „Regina Maria” din Constanța. A studiat la Universitatea Națională de Muzică din București, Facultatea de Interpretare Muzicală - orgă, iar în anul 2021 și-a susținut teza de doctorat cu titlul „Semnificații liturgice și laice în creația organistică din România” sub îndrumarea Prof. univ. dr. Șerban Dimitrie Soreanu. Între anii 2019-2021 a studiat orga la Universitatea Transilvania din Brașov în cadrul programului de master „Stil și Performanță în Interpretare Vocală și Instrumentală” sub îndrumarea profesorului Dr. Steffen Markus Schlandt. De asemenea, este absolventă a programelor de licență și master din cadrul Universității de Arte „George Enescu” din Iași.

A susținut recitaluri în Festivaluri Naționale și Internaționale, în Stagiunea de concerte a Bisericii Negre din Brașov „Organ Nights” și a obținut mai multe premii la concursuri Internaționale. De asemenea, în ultimii ani a susținut mai multe concerte în țară sau în străinătate și a participat la cursuri de măiestrie cu Prof. univ. dr. Ursula Philippi, Dr. Mária Fülöp și Lars Ulrik Mortensen.

În prezent lucrează ca profesor de pian la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București.

Geanina Sălăgean

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Organizatori

logo arhiepiscopia romano catolica bucuresti
logo asociatia enarmonia

Parteneri

logo institutul polonez bucuresti logo institutul linszt centrul cultural maghiar bucuresti logo universitatea nationala de muzica bucuresti logo filarmonica george enescu bucuresti logo centrul national de arta tinerimea romana logo orchestrele si corurile radio romania logo biserica lutherana luterana confesiune anglicana bucuresti logo biserica franceza bucuresti sacre coeur parohia logo biserica italiana bucuresti logo biserica anglicana bucuresti logo asociatia vox medicalis pentru excelenta in arta si medicina bucuresti logo pro contemporania logo kultur banat logo the culture club logo signis romania

Parteneri media

logo angelus tv logo radio clasic logo radio romania muzical logo radio romania cultural logo radio ercis fm