Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Anca Cecilia Dumea

 

Este absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, având ca maestru de cânt pe doamna Georgeta Stoleriu. Aceeași instituție i-a conferit în acest an titlul de doctor în muzică. Pe lângă activitatea artistică, soprana este și profesor de canto clasic la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” din București.

Activitatea sa cuprinde numeroase concerte vocal-instrumentale și vocal-simfonice, susținute atât în țară (București, Roman, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Gura Humorului, Mediaș, Sighișoara, Râșnov, Horezu, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Iași, Oradea), dar și în străinătate (Italia, Austria, Germania, Elveția, Franța).

A participat la Festivalul de Muzica Sacră, Festum Domini, ediția a III-a și la Festivalul de Muzică sacră belgiană, desfășurat la București în 2017. A participat la masterclass-uri și cursuri de măiestrie. A obținut Bursa Iolanda Mărculescu, ediția a XX-a.

A avut ocazia de a colabora cu orchestra Filarmonicii Ion Dumitrescu, sub bagheta dirijorului Florin Totan, 2019. De asemenea, cântă frecvent în acompaniamentul orchestrei Colegiului Național de Muzică „George Enescu”, sub bagheta maestrului Gheorghe Iliuță, alături de care a debutat pe scena mare a Ateneului Român, decembrie 2022.

Pe lângă numeroase premii naționale, cel mai recent este Concorso di Musica Sacra – Let’s Sing Oratorio, ediția a treia, Roma, 2021, semifinalist.

Repertoriul său cuprinde genul cameral și operistic, însă cel mai mult iubește repertoriul sacru. A susținut numeroase concerte alături de orgă sau formații corale.

Anca Cecilia Dumea

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Organizatori

logo arhiepiscopia romano catolica bucuresti
logo asociatia enarmonia

Parteneri

logo institutul polonez bucuresti logo institutul linszt centrul cultural maghiar bucuresti logo universitatea nationala de muzica bucuresti logo filarmonica george enescu bucuresti logo centrul national de arta tinerimea romana logo orchestrele si corurile radio romania logo biserica lutherana luterana confesiune anglicana bucuresti logo biserica franceza bucuresti sacre coeur parohia logo biserica italiana bucuresti logo biserica anglicana bucuresti logo asociatia vox medicalis pentru excelenta in arta si medicina bucuresti logo pro contemporania logo kultur banat logo the culture club logo signis romania

Parteneri media

logo angelus tv logo radio clasic logo radio romania muzical logo radio romania cultural logo radio ercis fm