Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Alexandru Păvăloiu

 

Născut în anul 1991 în Băicoi începe studiul oboiului la vârsta de 10 ani, la clasa profesorului Dan Bandila, în cadrul Colegiului de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești. De la 11 ani participă la Olimpiada Națională de interpretare instrumentală, concurs la care obține până în clasa a XI-a premiul I.

Din 2010 până în 2012 se formează la Universitatea Națională de Muzica din București cu Prof. Dr. Florenel Ionoaia, continuând studiile de licență la Universitatea de Muzica „Franz Liszt” din Weimar, la clasa profesorului Matthias Backer. În anul 2014 este semifinalist al Concursului Internațional pentru oboi „Primăvara la Praga”, Republica Cehă. Tot în această perioadă participă la proiecte de orchestră sub bagheta dirijorilor Michael Sanderling, Ton Koopman, Gabriel Bebeșelea sau Eliahu Inbal.

Se perfecționează în cadrul masterclass­urilor din Germania, Franța sau Suedia, susținute de oboistul David Walter. Continuă studiile de Master la Universitatea de Arte din Berlin, la clasa profesorului Washington Barella. În acest interval este admis ca academist în cadrul Orchestrei Filarmonice de Cameră din Schonebeck și este artist invitat la Orchestra Națională Simfonică din Nicosia, colaborând frecvent și cu Orchestra Simfonica din Sonderborg, Danemarca.

În timpul studiilor de Master obține o bursă Erasmus și își îmbogățește parcursul muzical la Conservatorul Superior din Paris și Lyon. Își încheie studiile cu un program post­ master, sub îndrumarea oboistului Karel Schoofs.

Din anul 2021 Alexandru Păvăloiu își desfășoară activitatea artistică în postul de oboi solo al orchestrei Operei Naționale din București.

Alexandru Păvăloiu

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Organizatori

logo arhiepiscopia romano catolica bucuresti
logo asociatia enarmonia

Parteneri

logo institutul polonez bucuresti logo institutul linszt centrul cultural maghiar bucuresti logo universitatea nationala de muzica bucuresti logo filarmonica george enescu bucuresti logo centrul national de arta tinerimea romana logo orchestrele si corurile radio romania logo biserica lutherana luterana confesiune anglicana bucuresti logo biserica franceza bucuresti sacre coeur parohia logo biserica italiana bucuresti logo biserica anglicana bucuresti logo asociatia vox medicalis pentru excelenta in arta si medicina bucuresti logo pro contemporania logo kultur banat logo the culture club logo signis romania

Parteneri media

logo angelus tv logo radio clasic logo radio romania muzical logo radio romania cultural logo radio ercis fm